Sluitingsactiviteit

vrijdag 4 november 2016

Dit jaar staat een bezoek aan Fero op het programma.

Fero is een begrip in de wereld van de signalisatie geworden. Met 10 jaar ervaring in de sector zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf dat bijna alle soorten opdrachten aankan en meezorgt voor de veiligheid op onze wegen.

Tijdens het bezoek kunnen we zien hoe de zeer vervelende maar noodzakelijke wegomleggingen tot stand komen, welk materiaal er tegenwoordig voorhanden is en hoe de borden tot stand komen.

Onder de naam Signco verzorgen ze ook de vaste plaatsingen van borden en belijning, dus ook de vervelende geboden, verboden, en andere verplichtingen die de overheid ons oplegt. Ook deze borden moeten gemaakt en geplaatst worden natuurlijk.

Via het studiebureau Cios worden de verkeerstechnische studies, mobiliteitsstudies, en de signalisatieplannen gemaakt. Ook dit is een activiteit binnen in de groep Fero.

De activiteiten van Fero zijn zeer uitgebreid en het is zeker de moeite om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Wij zijn er van overtuigd dat deze namiddag bijzonder prettig en leerrijk zal zijn, zeker omdat wij als weggebruiker anders nooit toegang krijgen tot deze bedrijven die in opdracht van de overheid onze wegen bewegwijzeren en onze mobiliteit mee sturen.