Meguiar's Detail Day

zaterdag 30 september 2017

De dagen worden terug korter en de nachten langer. De herfst staat voor de deur, onvermijdelijk gevolgd door de winter. Sommigen onder ons blijven tijdens de wintermaanden vrolijk met hun MX-5 rondrijden, anderen maken dan nog slechts sporadisch gebruik van hun favoriete vierwieler.

In beide gevallen is het echter zinvol om voor deze periode je MX-5 eens te verwennen met een uitgebreide poetsbeurt. Bij Meguiar's hebben ze hiervoor een 5 stappenplan ontwikkeld om je auto in perfecte staat te krijgen en te houden.

Op zaterdag 30 september is onze club uitgenodigd bij Meguiar's in Sint-Katelijne-Waver voor een theoretische én praktische workshop: de Meguiar's Detail Day.

De workshop start stipt om 8u30 met een theoretische presentatie van het Meguiar's 5 stappenplan. Alle technieken en producten worden besproken, zodat je later vlot een goede keuze kan maken. Uiteraard vergeten we de details niet, zoals velgen, banden, sierlijsten en het interieur. Het praktisch gedeelte volgt in de namiddag aan de hand van een demonstratie. Hierbij worden handmatige technieken getoond, alsook het werken met een polijstmachine. Deelnemers krijgen de kans om zelf deel te nemen aan de praktijkoefeningen.

Vanaf 8u00 zijn de deuren geopend en staat er koffie en frisdrank klaar. 's Middags voorziet Meguiar's een broodjeslunch. Je hoeft dus niets mee te brengen, enkel je goed humeur en een open mind.

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt (20) dus snel inschrijven is de boodschap!