Flirten met de grens

zondag 27 mei 2018

Op zondag 27 mei krijgen jullie onze rit “flirten met de grens” voor de wielen geschoven.

We komen samen in Nederlands Zuid-Limburg waar een heerlijk ontbijt op ons wacht.

Van daaruit vertrekt de rit over prachtige en vlot rijdende wegen met  wonderschone vergezichten in Nederlands Zuid-Limburg en doen we schitterende dorpen zoals Camerig, Epen en Vaalsbroek aan, daarna steken wij de grens over om het Waals-Gewest binnen te rijden waar we in de Vallée de la Gueule Sippenaeken passeren om daarna de voerstreek aan te doen en in Teuven-Dorp, indien nodig bij Herberg “Moeder de Gans” onze kelen te smeren.

We vervolgen onze weg, om flirtend met de grens naar Euverem, Hoogcruts, Mheer en Moelingen te rijden, om van Vlaanderen de Maas overstekend het Waals-Gewest binnen te rijden en daar via lokale wegen naar Loën tussen Zussen en Bolder en Riemst weer op Vlaams grondgebied te komen, om dan de rit verder naar onze eindbestemming in Zandhoven te rijden.

Daar kunnen jullie naar hartenlust onbeperkt eten en drinken en genieten van alles wat de Aziatische keuken te bieden heeft.

Hopende op jullie massale opkomst en dat de weergoden ons gunstig gestemd zijn, kunnen we samen met onze geliefde MX-5 genieten van een schitterende rit.