Zomerevent & BBQ

zondag 15 juli 2018

Dit jaar hebben we er voor gekozen om onze jaarlijkse BBQ te laten voorafgaan door een City Golf Tour door het mooie Lier!  We hebben vorig jaar deze stad al wel ettelijke keren doorkruist met de wagen, maar met dit concept gaan we een wandeling maken doorheen de binnenstad.

City Golf is een toeristische stadswandeling waarbij de bezienswaardigheden en identiteit van een stad ontdekt worden in combinatie met het spelen van stadsgolf op de mooiste plaatsen. 

Golf spelen in een stad?  Absoluut!  In tegenstelling tot de klassieke golfsport speelt men bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target.  Deze target kan een standbeeld, fontein of obstakel zijn dat reeds in de stad te vinden is.

Na een korte initiatie, spelen we 6 holes City Golf,  op 6 verschillende locaties in de binnenstad van Lier.

Halverwege zal er een pauze voorzien worden om een drankje te nuttigen in een authentiek Liers cafeetje. (consumptie niet inbegrepen in de prijs)

Alle golfmateriaal wordt voorzien dus jullie moeten geen golfclubs of ballen meebrengen.  Aangezien we enkele uurtjes zullen rondwandelen, is het aangeraden om gemakkelijke, eventueel waterdichte, schoenen te voorzien.

Nadien trekken we z’n allen naar een leuke locatie, eveneens in Lier, waar we bij mooi weer buiten kunnen genieten van een voortreffelijke BBQ, bij slecht weer is er binnen plaats voorzien.  Aangelijnde hondjes zijn welkom.

We hopen jullie met z’n allen te mogen verwelkomen op zondag 15 juli, carpoolen mag voor deze gelegenheid.