Meguiar’s Detail day

zaterdag 23 november 2019

Het door Meguiar's opgelegde maximum aantal deelnemers is ondertussen bereikt, U kan zich niet meer inschrijven voor deze activiteit.

De dagen worden terug korter en de nachten langer. De herfst staat voor de deur, onvermijdelijk gevolgd door de winter. Sommigen onder ons blijven tijdens de wintermaanden vrolijk met hun MX-5 rondrijden, anderen maken dan nog slechts sporadisch gebruik van hun favoriete vierwieler.

In beide gevallen is het echter zinvol om je MX-5 eens te verwennen met een uitgebreide poestbeurt. Bij Meguiar's hebben ze hiervoor een 5 stappenplan ontwikkeld om je auto in perfecte staat te krijgen en te houden. Want geef toe, ook in 2020 wil je toch met een glanzende MX-5 aan de start van onze events verschijnen?

Hoe je dat best aanpakt, leer je op zaterdag 23 november van de specialist terzake: Meguiar's! Die dag wordt onze club namelijk verwacht in de splinternieuwe gebouwen van Meguiar's voor een theoretische én praktische workshop: de Meguiar's Detail Day. Deelname is overigens volledig gratis!

De workshop start stipt om 8u30 met een theoretische presentatie van het Meguiar's 5 stappenplan. Alle technieken en producten worden besproken, zodat je later vlot een goede keuze kan maken. Uiteraard vergeten we de details niet, zoals velgen, banden, sierlijsten en het interieur. Het praktisch gedeelte volgt in de namiddag aan de hand van een demonstratie. Hierbij worden handmatige technieken getoond, alsook het werken met een polijstmachine. Deelnemers worden aangemoedigd om zélf deel te nemen aan de praktijkoefeningen. Zo kan Meguiar's de deelnemers eventueel bijsturen zodat ze thuis vol zelfvertrouwen hun MX-5 kunnen onderhouden.

Ook voor leden die in 2017 van de partij waren, kan een opfrissing interessant zijn. Op hoeveel toeren moet je weeral polish aanbrengen? En moet je wax laten opdrogen, of net niet? Ook heeft Meguiar's tal van nieuwe producten, zoals de 3-in-1 Wax en de Ceramic Wax. Maar wanneer gebruik je wat?

Uiterste inschrijvingsdatum : zaterdag 9 november