Nieuws

AutoGids Cars & Coffee Zolder

zondag 12 mei 2024

Op zondag 12 mei organiseert het automagazine AutoGids een Cars and Coffee op het Circuit van Zolder. Tijdens deze dag is er eveneens een trackday op het circuit. Mazda is partner van dit event in het teken van 35 jaar Mazda MX-5.

Meer info over dit event kan je vinden op https://www.autogids.be/cars-and-coffee.html.

Er is plaats voor 150 wagens en voor onze club werden 30 plaatsen voorbehouden. Inschrijven kan enkel via https://bookwhen.com/nl/cars-coffee-autogids.

Lees meer

Wijzigingen bestuur

dinsdag 19 maart 2024

Onze clubboetiek heeft te lang in de schaduw gestaan, maar dat gaat veranderen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Peggy Van Aert recentelijk is toegetreden tot het bestuur van onze club, met als doel onze geliefde boetiek nieuw leven in te blazen!

Bij de start van een rit zal het dus in de toekomst opnieuw mogelijk zijn om bij Peggy artikels uit onze clubboetiek te bekijken en aan te kopen. Denk aan stijlvolle petten, stickers, sleutelhangers en andere handige gadgets.

Als bestuur zijn …

Lees meer

Data ritten 2024

vrijdag 1 maart 2024

Noteer alvast deze data in uw agenda als u geen enkele rit wil missen!

 

zondag 17 maart

zaterdag 27 en zondag 28 april 

zondag 26 mei

zondag 23 juni

zondag 28 juli

zondag 25 augustus

zondag 15 september

zondag 6 oktober

Lees meer

Prijswijziging paarlen jubileum weekend

woensdag 11 januari 2023

In de laatste Roofless van 2022 werd aangekondigd dat inschrijven voor ons paarlen jubileum weekend zou kunnen vanaf 10 januari. Een datum waar menig enthousiast lid naar heeft uitgekeken, te oordelen naar het aantal teleurgestelde reacties die we ontvingen toen dat niet zo bleek te zijn.

We hebben er echter voor gekozen om de inschrijvingen enkele dagen uit te stellen omdat de gecommuniceerde prijzen niet langer correct zijn. Als bestuur hechten we veel belang aan een open en transparante …

Lees meer

Autosalon

zondag 8 januari 2023

ALLE KAARTEN ZIJN DE DEUR UIT...

Het Autosalon van Brussel keert, na twee jaar gedwongen afwezigheid, in januari terug naar Brussels Expo voor zijn honderdste editie.

Mazda Motor Belux nodigt onze leden uit op hun stand tijdens de nocturne op vrijdag 20 januari om samen te klinken op 2023, wat zich aankondigt als alweer een jaar boordevol rijplezier.

Tickets kan u verkrijgen per mail via het secretariaat vanaf 9 januari (zolang de voorraad strekt).  U kan maximum van 2 kaarten per …

Lees meer

Gearday op 6 maart

donderdag 10 februari 2022

Bij de druk van de Roofless van januari was het nog koffiedik kijken, maar inmiddels ligt de datum van onze gearday vast!

Noteer alvast zondag 6 maart in jullie agenda, alle details volgen spoedig.

Lees meer

Wijzigingen bestuur

maandag 6 september 2021

Onze secretaris Pierre De Smet Van Damme bracht ons in augustus op de hoogte van het feit dat hij na 7 jaar de fakkel van secretaris wenste door te geven.

Veranderingen in zijn privéleven en een evolutie in zijn professionele leven, hebben zijn beschikbare vrije tijd beperkt waardoor hij keuzes heeft moeten maken. Pierre blijft als MX-5 liefhebber en echte "petrolhead" lid van de club, die hij na al die jaren nog steeds een warm hart toedraagt. We zien hem dus zeker en vast nog aan de …

Lees meer

Rit april verplaatst naar mei

vrijdag 9 april 2021

De rit van april staat gepland op zondag 25 april. Helaas valt dit net binnen de 'paaspauze' die de overheid ons heeft opgelegd en kunnen we dus, opnieuw, niet anders dan onze plannen bijsturen. In samenspraak met de organisatoren werd besloten om de rit van april daarom door te schuiven naar zondag 30 mei. Wij beseffen dat onze leden - zowel de 'anciens' als de nieuwkomers - staan te popelen om opnieuw in groep te kunnen rijden en wij hopen in mei onze activiteiten definitief te …

Lees meer

Annulatie event 28 maart

dinsdag 9 maart 2021

Naar aanleiding van het overlegcomité van 5 maart hebben wij beslist om de rit van maart niet te laten doorgaan. Vanaf april zou er een versoepeling komen voor wat betreft buitenactiviteiten. Voor een club als de onze is het vaak moeilijk om te bepalen onder welke regeling wij precies vallen, maar wij hopen onze leden in april een rit aan te kunnen bieden.

Lees meer

100 jaar Mazda - Cars & Coffee

zondag 18 oktober 2020

Jullie hebben het misschien al in de pers gelezen dat  Mazda Motor Belux van 16 oktober tot 13 december een tentoonstelling in Autoworld organiseert.  Deze staat natuurlijk volledig in het teken van hun honderdjarig bestaan!

Kunnen jullie onze rit van 18 oktober niet meerijden maar hebben jullie zin om die dag jullie MX-5 van stal te halen?  Dan hebben wij goed nieuws!

Op zondag 18 oktober vindt vanaf 10u00 een Cars & Coffee-event plaats op de promenade voor het …

Lees meer