Gearday

zondag 6 maart 2022

Diegenen die al lang lid zijn van de Flanders MX-5 Club, zullen zich zeker de “Gearday” herinneren. De “Gearday” vond plaats op een zaterdagnamiddag, meestal bij een Mazda-dealer en de bedoeling was de lange winterstop te onderbreken en de leden rond een kopje koffie en een stuk taart opnieuw bij elkaar te brengen.

Voor de start van het nieuwe cabrio-seizoen was het ook de gelegenheid om het hele assortiment van de clubboetiek en de nieuwe artikelen aan onze leden aan te bieden.

Dit jaar hebben we beslist om de traditie van de “Gearday” opnieuw in te voeren. Deze zal doorgaan op ZONDAG 6 MAART bij Garage EynBryCan, Lange Heihoekstraat 16, 9150 Kruibeke tussen 14.00 en 17.00 uur.

Wat kunnen jullie verwachten van deze “Gearday”?

  • Alle clubartikelen zullen beschikbaar zijn
  • Totale uitverkoop van de kledingstukken uit de oude collecties

Verder is dit de enige kans om voor dit seizoen nieuwe kledij te bestellen. Op deze “Gearday” bieden we volgende artikels aan:

  • T-shirts
  • Polo's
  • Fleece's
  • Softshell jassen

Deze artikels zijn beschikbaar in zowel mannen- als vrouwenmodel en elk artikel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle maten zijn beschikbaar zodat er ter plaatse gepast kan worden.

De artikels worden bedrukt met ons clublogo en kunnen, tegen een kleine meerprijs, ook voorzien worden van uw naam.

Een bestelling plaatsen is enkel mogelijk mits betaling ter plaatse, cash of met aankoopcheques. Vergeet dus niet uw cheques of cash geld mee te nemen! Let wel, er wordt niet weergegeven op aankoopcheques!

Mis deze unieke en enige kans niet om dit jaar clubkledij te bestellen!!!

Ps: kleuren op onderstaande foto's zijn louter indicatief en kunnen afwijken van het aanbod.

Tot dan!

Het clubbestuur