Olleke Bolleke the sequel

zondag 28 juli 2024

Onze eerste vakantierit dit jaar is gebaseerd op de Olleke Bolleke Knol-rit uit april 2012.  Het gemis aan (tulpen)knolletjes hopen we ruimschoots te compenseren met extra leuke baantjes!

Met vertrek en aankomst rond Bergen Op Zoom doorkruisen we polders en velden, cruisen we over bruggen en dijken, langs grote en kleine waters.  Laat je niet afschrikken door bijna 200km,  hier en daar zitten enkele stukken waar de piloot zich eens kan uitleven tot 100km/h en de co-piloot mag rusten.

Na een facultatief ontbijt zet de ochtendstint koers naar de Kramersluis, door Nieuw-Tonge en Ouddorp tot aan de dam van het Grevelingenmeer waar we absoluut een ontdekking hebben gedaan qua picknickplaats met 5* uitzicht!

Daar geen plaats of nog geen honger, 15 minuten verderop cruisen we over de buitendam en daar vind je nog veel lunch- en picknickmogelijkheden, met zicht op zee!  En... de waaghalzen, voorzichtig op de 'banking' hé !

In de namiddag zetten we koers via Goedereede naar een uitzichtpunt over de Haringvlietdam om via Middelharnis en Ooltgensplaat het eiland helemaal te ronden.  Wie goed op schema ligt kan in Oud-Tonge nog een terrasje meepikken of onderweg naar Bergen-Op-Zoom nog even afslaan om de uitzichttoren over het Kramersluis-complex te beklimmen.

Het catering team van Brasserie De Berk verwacht ons in de namiddag voor een drankje of de facultatieve avondmaaltijd zodat iedereen blij en voldaan terug huiswaarts kan keren.
Bij inschrijving reserveer je je plaats(en) in het restaurant, ter plaatse kies je uit het aanbod van de kaart. 

Neem alvast een kijkje op hun website https://www.brasseriedeberk.nl/   …krijg zin… en schrijf in :-)

We zien jullie graag met velen aan start en aankomst !

Tilly & Hans

UITERSTE INSCHRIJVINGSDATUM : 21 juli om 21u59

Je kan nu inschrijven voor dit event

Enkel aangemelde leden kunnen zich inschrijven voor dit event.

Klik hier om je nu aan te melden.