Kerstgebeuren

dinsdag 10 november 2015

Rekening houdend met de eventuele weersomstandigheden die roet in het eten zouden kunnen gooien, is er geen rit maar wel een mooie avondwandeling met “laserverlichting”.

We trekken daarvoor naar de hoofdstad van Haspengouw, namelijk Sint-Truiden. Allereerst gaan we een kijkje nemen vanop de abdijtoren, aansluitend gaan we nog een kijkje nemen in de crypte. Na deze inspanning is het tijd om onze voeten onder tafel te schuiven en te genieten van een warme maaltijd.

Hoofdpunt van ons Kerstgebeuren : “Sint-Truiden by lights“. We vertrekken rond 19u30 en beleven hoe een gewone wandeling een onvergetelijke ervaring kan worden. Zie hoe bekende lichtkunstenaars een verhaal vertellen en emoties evoceren.

Wij hopen dat jullie met zijn allen met ons het jaareinde willen beleven om 2015 af te sluiten. Inschrijven voor dit event kan via de gebruikelijke weg.