Prijswijziging paarlen jubileum weekend

woensdag 11 januari 2023

In de laatste Roofless van 2022 werd aangekondigd dat inschrijven voor ons paarlen jubileum weekend zou kunnen vanaf 10 januari. Een datum waar menig enthousiast lid naar heeft uitgekeken, te oordelen naar het aantal teleurgestelde reacties die we ontvingen toen dat niet zo bleek te zijn.

We hebben er echter voor gekozen om de inschrijvingen enkele dagen uit te stellen omdat de gecommuniceerde prijzen niet langer correct zijn. Als bestuur hechten we veel belang aan een open en transparante communicatie met onze leden, dus lichten we graag even toe wat er precies verandert, en waarom.

De gecommuniceerde prijs was exclusief drank tijdens het avondeten. Alle leden zouden tijdens het avondmaal de genuttigde dranken telkens apart moeten afrekenen. Tijdens het laatste contact met de hoteluitbater bleek dat dit niet langer een haalbare kaart is. Net als België kampt ook Duitsland met een tekort in de horecasector. Voor het afrekenen van een grote groep zoals onze club heeft hij onvoldoende personeel. Misschien jammer, maar uiteraard hebben we ook wel begrip voor zijn situatie. In overleg met de uitbater werd een drankenforfait afgesproken van 10 euro per persoon per avond. In het drankenforfait zijn bier, wijn en frisdranken inbegrepen.

Concreet betekent dit een prijsverhoging van 60 euro voor de tweepersoonskamer en 30 euro voor de eenpersoonskamer, waardoor de totaalprijs respectievelijk 643,00 euro en 416,50 euro wordt.

Of dit echt een prijsverhoging is, hangt natuurlijk af van wat je drinkt. Met een extra wijntje of biertje erbij kan dit zelfs een prijsdaling betekenen! 😉

Inschrijven is héél binnenkort mogelijk, beloofd! En zoals je boven Patrick kan lezen: 'It's a beautiful journey'!